logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Car1 is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Car1 of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Car1 worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Car1 heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links.
Het feit dat Car1 naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Car1 van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Alle eventueel door u aan ons verstrekte persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en indien opgeslagen is dit alleen voor eigen, intern gebruik t.b.v. een betere serviceverlening.


Copyright Car1 2019.
Alle rechten voorbehouden.

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Light website